Voor Jou Van Mij
Een mooie bundel met gedichten en afbeeldingen die vooral gaan over het leven en de dingen die je ziet als je even langer kijkt. Over gevoelens en herinneringen, over natuur en overpeinzingen, over gebeurtenissen en voorvallen. Soms ernstig en bedachtzaam, dan weer grappig en luchtig en heel vaak een bron van herkenning.

Woorden om mee te voelen in de wereld van mij en de wereld die misschien ook van jou is. De wereld die van iedereen kan zijn en die heel speciaal is. 

Bijzonder mooi uitgevoerd in kleur, gebonden en met een leeslintje en harde kaft.

Een schitterend kade voor jezelf of om iemand mee te verrassen. 

Verkoopprijs 18,95

Specificaties:

ISBN:979-90-79324-06-4
NUR:373
Type:Gebonden
Auteur(s):José Reurekas
Prijs:18,95
Aantal pagina’s:48
Uitgever:JOZEE UITGEVERS
Verschijningsdatum: 

Overige uitgaven

Over José Reurekas

José Reurekas

Mijn naam is José Reurekas (van Amstel).
Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs. Na enkele jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in het ondernemerschap beland. Vijftien jaar lang had ik een galerie (De KunstSalon) in moderne kunst in Hoorn. Daarnaast heb ik twee bedrijven: SanaDerm Health en Beauty in Hoorn  (sinds 1998) en SanaSlank/SanaHealthProducts gespecialiseerd in het eiwitdieet. 

Jozee Uitgevers ben ik gestart in 2007. Van jongs af aan zijn schrijven en fotograferen mijn passie. Deze twee liefhebberijen lopen als een rode draad door mijn leven. In mijn nieuwste gedichtenbundel ‘IK OMARM’ heb ik bij enkele gedichten gebruik gemaakt van mijn foto’s met moderne kunstobjecten.