Afslanken met het eiwitdieet

AFSLANKEN MET EIWITDIEET
José Reurekas

Het boek ‘Afslanken met het eiwitdieet’ is met 10.000 verkochte exemplaren een bestseller van SanaSlank en SanaHealthProducts.

In dit boek staat uitgebreide informatie over het eiwitdieet en 86 gemakkelijke recepten.

Nu een speciale aanbieding in de webshop voor de laatste exemplaren.

Op is op!

Van € 15,00 tijdelijk te bestellen voor € 10,00!

Synopsis

Van dit boek zijn inmiddels 10.000 exemplaren verkocht. Het boek wordt landelijk verkocht via de boekhandels, diverse webshops, bol.com, SanaSlank, SanaHealthProducts, SanaDerm en deze website.

In 2002 bracht Jose van Amstel Reurekas als eerste het eiwitdieet met vervangende eiwitrijke producten op de Nederlandse markt. Al snel bleek het dieet heel succesvol en breidde het dieet zich zeer snel uit over heel Nederland. Met als gevolg 150 verkoop- en begeleidingspunten, een eigen opleidingscentrum, eigen merknamen, waaronder SanaSlank, Medislank, Sanavitamins, SanaVitaal en het boek ‘Het geheim van het eiwitdieet’ dat nu verkocht wordt onder de naam: ‘Afslanken met het eiwitdieet’.
Het eiwitdieet gaat uit van een gezonde leefstijl door het eten van meer eiwitten (proteïnen), minder koolhydraten, gezonde vetten en veel verse groenten en kruiden. Daarnaast wordt bewegen zeer aangeraden.

Dit boek bevat alles wat je wilt weten over het eiwitdieet en hoe het te volgen. Het boek staat vol uitgebreide achtergrond informatie. Het eiwitdieet is verantwoord en medisch onderbouwd.
Het dieet is zeer geschikt voor iedereen met overgewicht, obesitas en diabetes type 2.

Voordelen: het ondersteunt de stofwisseling, vermindert vetopslag door het ketoseproces en het hongergevoel door een stabiele bloedsuikerspiegel. De ondersteuning door fysieke begeleiding kan het afslanken en de motivatie om het dieet vol te houden stimuleren, maar dit is niet verplicht. Door middel van dit boek te lezen kan iedereen nu ook zelfstandig het eiwitdieet op een verantwoorde manier volgen.
Naast de vervangende eiwitproducten wordt gewerkt met voedingssupplementen.

Dit boek is mooi vormgegeven en uitgevoerd in volledige kleur, met een harde kaft. Het boek bevat 86 gemakkelijke en heerlijke recepten.

Zie voor verkoop en begeleidingspunten en voor verkoop eiwitrijke producten de webshop: www.sanaslank.nl 

Specificaties:

ISBN:978-90-83121-22-2
NUR:373
Type:Gebonden
Auteur(s):José Reurekas
Prijs:19,95
Aantal pagina’s:51
Uitgever:JOZEE UITGEVERS
Verschijningsdatum:10-04-2021

Overige uitgaven

Over José Reurekas

José Reurekas

Mijn naam is José Reurekas (van Amstel).
Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs. Na enkele jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in het ondernemerschap beland. Vijftien jaar lang had ik een galerie (De KunstSalon) in moderne kunst in Hoorn. Daarnaast heb ik twee bedrijven: SanaDerm Health en Beauty in Hoorn  (sinds 1998) en SanaSlank/SanaHealthProducts gespecialiseerd in het eiwitdieet. 

Jozee Uitgevers ben ik gestart in 2007. Van jongs af aan zijn schrijven en fotograferen mijn passie. Deze twee liefhebberijen lopen als een rode draad door mijn leven. In mijn nieuwste gedichtenbundel ‘IK OMARM’ heb ik bij enkele gedichten gebruik gemaakt van mijn foto’s met moderne kunstobjecten. 

Overige uitgaven