Algemene voorwaarden

José Reurekas  –   Jozee Uitgevers
Geldelozeweg 33 1625 NW Hoorn
E-mailadres: jozeeuitgevers@gmail.com
KvK-nummer:
Btw-identificatienummer:

Aanbod
1. Het aanbod is vrijblijvend. Jozee Uitgevers is gerechtigd het aanbod te wijzigen en aan te passen.

2. Alle afbeeldingen, specificaties gegevens in het aanbod zijn indicatie en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Prijzen
1. De in het aanbod van producten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
2. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten.

Leveringstermijn
Jozee Uitgevers levert de boeken in principe binnen 48 uur uit op werkdagen (tenzij het boek onverhoopt niet leverbaar is). Onze logistieke partner EXACT Distributie verzorgt de verpakking en verzending. Deze levertijden gelden alleen indien u uw order op werkdagen vóór 14:30 uur plaatst en de betaling op dat moment bij ons binnen is.

Verzendkosten
U hoeft geen verzendkosten te betalen boven een bestelling van 25,- . Bij een bestelling onder de 25,- of naar een ander land, rekenen wij verzendkosten.

Betaling
U kunt uw betaling doen via Mollie Payment via de website.

Retour
Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u uw bestelling (in perfecte staat en ongebruikt) binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen naar:
Jozee Uitgevers
T.A.V. Exact Distributie
Geldelozeweg 33
1625NW HOORN

Graag uw product, in perfecte staat, retourneren in de originele verpakking. Wij ontvangen graag een e-mail met hierin uw bekendmaking tot retour, op jozeeuitgevers@gmail.com. Vermeld u alstublieft uw ordernummer, naam en adres. Wij zullen binnen 30 dagen het bedrag terugstorten op uw bankrekening. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Bij beschadiging van het product kunnen wij een waardevermindering toekennen.

Overige vragen
Indien u overige vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via jozeeuitgevers@gmail.com