Grappen, Grollen, Ragebollen

Grappen, Grollen, Ragebollen
Roddelkletsklub deel 1
José van Amstel 

Andre Nuijens, 
Kinderboekenschrijver en dichter;

‘De fantasie van een kind is buiten gewoon: grenzen bestaan niet, alles is mogelijk.

Dieren praten, fantasiehoeden leven, dromen worden werkelijkheid, niet gehinderd door ruimte of tijd. Zo is de koningin zonder meer aanspreekbaar, spelen er pardoes Chinese kinderen alleen in de Vogezen, is er een feest gaande in een luchtkasteel, hebben zebra’s zussendag, ziet barones van Heim tot Wee erg op tegen een verhuizing en lust Ridder Aad alleen maar draken…
In deze bundel kindergedichten schildert Jose een voor volwassenen benijdenswaardige wereld.
Ze kruipt in de huid v aan kinderen, loopt met ze mee en beleeft dezelfde avonturen, met dit verschil dat zij als volwassene de gave heeft deze kinderwekker in poëzie om te zetten.

Selwyn Senatori maakt bij de gedichten de leuke illustraties. Inmiddels is Selwyn een bekende kunstenaar die zowel in Nederland als in het buitenland exposeert. Hij heeft een geheel eigen stijl.
In zijn tekeningen worden de verhalende gedichten teruggebracht tot een kern die, uitvergroot en dikwijls dik aangezet, de wereld van het kind kleurrijk verbeeldt.

Gedichten en illustraties verrijken elkaar en vormen een wederzijdse aanvulling in deze prachtige bundel.’

Verkoopprijs 14,95

Tijdelijke aanbieding nu voor 9,95 

Andre Nuijens, Kinderboekenschrijver en dichter
5/5

Specificaties:

ISBN:9789020525694
NUR:250
Type:Gebonden
Auteur(s):José Reurekas
Prijs:9,95
Aantal pagina’s: 
Uitgever:JOZEE UITGEVERS
Verschijningsdatum: 

Overige uitgaven

Over José Reurekas

José Reurekas

Mijn naam is José Reurekas (van Amstel).
Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs. Na enkele jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik in het ondernemerschap beland. Vijftien jaar lang had ik een galerie (De KunstSalon) in moderne kunst in Hoorn. Daarnaast heb ik twee bedrijven: SanaDerm Health en Beauty in Hoorn  (sinds 1998) en SanaSlank/SanaHealthProducts gespecialiseerd in het eiwitdieet. 

Jozee Uitgevers ben ik gestart in 2007. Van jongs af aan zijn schrijven en fotograferen mijn passie. Deze twee liefhebberijen lopen als een rode draad door mijn leven. In mijn nieuwste gedichtenbundel ‘IK OMARM’ heb ik bij enkele gedichten gebruik gemaakt van mijn foto’s met moderne kunstobjecten.